Hjem » Coaching for ledere

Coaching for ledere

 

Skab plads til dialog og refleksion på ledelsesgangen.

 

 

 

 

 

 

Læs artiklen "Som ny leder er du ikke verdensmester fra første dag" 

 

 

 

 

Coachingforløb og værdiskabende samtaler for ledere

Konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER tilbyder værdiskabende samtaler for alle ledere og støtter den enkelte leder gennem et trygt refleksionsrum. Vi udforsker sammen dine værdier, kompetencer og ledelsespraksis, så du bliver den bedste udgave af dig selv.

Når du har valgt at prioritere tid på dig selv, står jeg klar. Du kan trygt ringe på mobil 20 21 35 15 eller sende en mail til kontakt@glifbergprocesser.dk. Vi tager herefter en uforpligtende snak om dit behov, så vi får afstemt forventninger, inden vi går i gang med et forløb.

 

Hvor ofte?

Du køber et klippekort til et værdiskabende samtaleforløb på 5 x 2 timer eller 3 x 2 timer alt efter dit behov. Sammen finder vi datoer, der passer dig.

Hvor skal vi mødes?

Vi mødes i gode lokaler på Gunnekær 28 i Rødovre. Vi kan også være på dit favoritsted eller gå en lang tur, mens vi er sammen. Det vigtigste er, at stedet er rart og indbyder til refleksion. Vi skal kunne tale uforstyrret sammen.

 

Et særligt og gratis tilbud til nye ledere/chefer som er medlem af HK Kommunal

Jeg har gennem flere år coachet nye ledere/chefer, som er medlemmer af HK Kommunal, læs mere om tilbuddet her

 

Lidt inspiration til den travle leder:

Læs artiklen "Stresshåndtering - surf uden om din usunde stress!" i Social Udvikling - Social- og ledelsesfagligt tidsskrift nr.2-2019

Læs artiklen "Som ny leder er du ikke verdensmester fra første dag"  i OFFENTLIG LEDELSE 01 18

Læs blogindlægget "Hvem siger du ikke må holde pause og lade dit vand?" i DenOffentlige.dk

Læs artiklen "Direktør i eget liv"

 

Pil_bottom_web

Tilfredse kunder fortæller:

Lena Søgaard, leder af Børn- og Ungeafdelingen, Halsnæs Kommune:

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Birgitte i et par forskellige sammenhænge i min egenskab som leder på det samlede børneområde i Halsnæs Kommune. Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet. Jeg oplever Birgitte som en meget alsidig og professionel samarbejdspartner”.

Bjarne Nielsen, Daginstitutionsleder, Københavns Kommune:

"I forbindelse med en omstrukturering i Københavns Kommune, måtte jeg erkende, at det var på tide at søge nye udfordringer i arbejdslivet. Jeg havde en samtalerække med Birgitte fra GLIFBERG PROCESSER, der dels havde til formål at gøre mig klart hvilket job jeg ønskede i fremtiden og dels styrke min måde at præsentere mig i en skriftlig ansøgning og efterfølgende ansættelsessamtale. Jeg formulerede "10 ufravigelige krav" til mit fremtidige job. Kravene brugte jeg til at udvælge de stillinger jeg ville søge på, og senere i en konkret ansættelsessamtale, til at tjekke om stillingen nu også passede mig 100%.

Et eller andet gik rigtigt - knap var samtaleforløbet med Birgitte færdigt, før jeg havde søgt, været til samtale og takket ja til et skønt arbejde i Hvidovre Kommune".

 

Læs mere her