Skal jeg hjælpe med at søge puljer til jeres arbejdsplads?

Vidste du, at der findes fonde, som uddeler penge til at skabe trivsel, mental sundhed, forebygge stress og skabe godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser?

Jeg hjælper gerne med at sparre på ansøgningen, så I kan få midler til at afholde Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 eller fx et udviklingsforløb, som understøtter samarbejde, trivsel, forebygger mentale sundhedsudfordringer eller andet på jeres arbejdsplads. 

Et samarbejde om ansøgningen har resulteret i, at flere organisationer har fået midler fra bl.a. Velliv Foreningen. Vi har efterfølgende startet udviklingsforløbet op på arbejdspladsen, hvor jeg har fungeret som ledelsesrådgiver, facilitator og arbejdsmiljøkonsulent.

Der kommer løbende puljer, som der kan søges til, så kontakt mig gerne, hvis jeg skal hjælpe.

Puljer til hvilke indsatser?

DANMARKS MENTALE SUNDHEDSDAG

Vidste du, at Velliv Foreningen støtter med op til 10.000kr. til Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41?

Samarbejde, kommunikation og trivsel i arbejdsfællesskabet er i fokus, når Danmarks Mentale Sundhedsdag afholdes i uge 41. Læs mere  her

Sammen forebygger vi stress og mistrivsel i arbejdsfællesskabet er et andet tema på Danmarks Mentale Sundhedsdag. Læs mere her

Jeg har sparret på ansøgninger, som er blevet imødekommet af Velliv Foreningen.

Jeg har i flere år designet og faciliteret temadage for ledere, medarbejdere og tillidsvalgte på Danmarks Mentale Sundhedsdag. 


Der er ansøgningsfrist igen foråret 2023.

Vidste du, at Velliv Foreningen støtter indsatser, der styrker den mentale sundhed på Arbejdspladsen med op til 250.000kr.?

Hvis din arbejdsplads er en privat virksomhed, selvejende institution, interesseorganisation eller NGOer kan I søge midler.

Jeg hjælper gerne med sparring på jeres ansøgning, og du kan læse mere om, hvordan I søger penge hos Velliv Foreningen her

Du kan læse mere om nogle af de indsatser på lokale arbejdspladser, hvor jeg har hjulpet med ansøgningen, og Velliv Foreningen har bevilliget midler:

  • Vi tager ansvar for vores arbejdsmiljø og trivsel –  læs


  • Surf udenom din usunde stressadfærd –  læs


  • Styrk Arbejdsmiljøet med Medarbejderne efter corona-virussen ramte oslæs


Der er ansøgningsfrist den 20.april 2023 kl.23:59

Har du særlige ønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge. Jeg holder til her.

Skriv til mig med det samme:
kontakt@glifbergprocesser.dk
eller ring:
20 21 35 15.