Home » Moderne pli med humor og charme på arbejdspladsen!?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moderne pli med humor og charme på arbejdspladsen!?

Moderne pli med humor og charme på arbejdspladsen!?

På workshops og længere forløb vil du, som direktør, leder, HR-konsulent, arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsrepræsentant lære, hvordan organisationen kan skabe et sundt arbejdsmiljø, så vi undgår at komme i situationer, hvor en medarbejder eller leder føler sig udsat for seksuel chikane på arbejdspladsen.

HUMAN DIRECTION og GLIFBERG PROCESSER sætter sammen med en række skuespillere med Lai Yde i spidsen fokus på, hvordan vi som mennesker og kolleger kommunikerer.

På vores workshops og længere forløb kredser vi om intimsfærer, samtalepraksis, ledelse, samarbejde, femininitet og maskulinitet. Fra god kemi til flirt over mod seksuel chikane både for kvinder og mænd.

På arbejdspladser er det vigtigt, at vi finder den rette balance at være sammen på. Hvor vi kan være sammen på en måde, så vores grænser respekteres og omgangstonen er let uden at være intimiderende for den enkelte. Vi har alle sammen forskellige grænser. Det, der er OK for nogle, er måske voldsomt grænseoverskridende for andre. Det er en balance, som for en del kan være svær at finde.

Når det skrevne ord ikke er nok...

Man kan desværre ikke skrive vandtætte retningslinjer for ”korrekt opførsel”, men små situationsspil med dygtige skuespillere kan nemmere beskrive de hverdagssituationer, hvor misforståelser, konflikter og subtil chikane ofte opstår. Det er nemmere at gøre en gruppesamtale mere konkret og løsningsorienteret, når alle i rummet lige har set den samme situation spillet. Når det er professionelle skuespillere, der spiller, kan vi spole tilbage og afprøve løsningsforslagene - og se hvordan små ændringer kan gøre underværker.

Få en sjov og lærerig dag, hvor du med humor, smil og 6 skuespilsværktøjer får sat spot på, hvordan arbejdsmiljøet også bliver sundt hos jer.

Podcast om sex og chikane på jobbet

Lyt til Podcast #13 Sex og chikane på jobbet  

Hvad har sex med dit arbejde at gøre? Birgitte Glifberg og Bettina Prühs taler i HRviden podcast #13 om plads til seksualitet og parforhold på jobbet - og hvad så når seksualiteten ikke er en del af et gensidigt forhold, men opleves som krænkende adfærd?
Hvordan undgår vi, at det kommer så vidt? Hvilket ansvar bør vi have og tage for at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø uden sexchikane?

Podcast om uønsket seksuel opmærksomhed fra borgeren, patienten eller kunden

Lyt til Podcast #16 Uønsket seksuel opmærksomhed i omsorgsarbejde.

I HRvidens Podcast #16 diskuterer Birgitte Glifberg og Bettina Prühs emnet sexchikane – eller nok rettere uønsket seksuel opmærksomhed fra borgere, patienter og pårørende.

Hvorfor er det tabu at tale om sexchikane på arbejdspladsen?

Hvordan kan I som arbejdsplads forebygge og hjælpe hinanden med at håndtere dette arbejdsvilkår?

 

Læs mere om de øvrige ydelser her