Home » Om firmaet

 

 

 

 

 

 

 

 

Om konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER

 

Konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER er ekspert i at stå i grænselandet mellem den kommunale, regionale og private sektor i samspillet og samskabelsen med de frivillige og faglige organisationer.

Ejer og stifter af konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER er ledelseskonsulent og arbejdsmiljørådgiver Birgitte Glifberg (født 1962) – find flere oplysninger på LinkedIn og Facebook 

Birgitte Glifberg er beskikket censor og medlem af censorkorpset for de erhvervsøkonomiske bachelor-, master og kandidatuddannelser for perioden 15.04.16 - 31.03.21 i ledelse & organisation.

Birgitte Glifberg er beskikket censor og medlem af Professionshøjskolernes censorkorps ved Ny Pædagoguddannelse for perioden 01.02.19-31.01.23.

Hos GLIFBERG PROCESSER finder du solid viden og erfaring med ledelse, sundt arbejdsmiljø, organisationsudvikling, samarbejde, processer og mental sundhed.

 

Motto:

SAMARBEJDE SKABER VÆRDI

 

Mission:

GLIFBERG PROCESSER arbejder for, at opgaven er i fokus og skaber værdi for kunden/borgeren, samtidig med at vi har et godt arbejdsmiljø.

 

Vision:

GLIFBERG PROCESSERs vision er at fremme den mentale sundhed via forebyggende indsatser og dermed skabe mentalt overskud og handlekraft hos ledere og medarbejdere.

 

Værdier:

GLIFBERG PROCESSER arbejder for, at grundlæggende værdier som etik, værdighed, tillid og respekt folder sig ud i mødet med hinanden.

 

Har du særlige ønsker?

Du er meget velkommen til at kontakte konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge.

Kontakt GLIFBERG PROCESSER på kontakt@glifbergprocesser.dk eller mobil 20 21 35 15.

 

Du kan læse mere om ydelserne her