Hjem » Om firmaet

Om firmaet

 

 

Birgitte Glifberg

 

 

 

 

Om konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER

Her finder du solid viden og erfaring med ledelse, organisationsudvikling, sundt arbejdsmiljø og fremme af mental sundhed.

GLIFBERG PROCESSER er ekspert i at stå i grænselandet mellem den kommunale, regionale og private sektor i samspillet og samskabelsen med de frivillige og faglige organisationer.

GLIFBERG PROCESSER ejes og drives af ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent Birgitte Glifberg (født 1962) – find flere oplysninger på LinkedIn og Facebook 

 

Birgitte Glifberg er beskikket censor og medlem af censorkorpset for de erhvervsøkonomiske bachelor-, master og kandidatuddannelser for perioden 15.04.16 - 31.03.22 i ledelse & organisation.

Birgitte Glifberg er beskikket censor og medlem af Professionshøjskolernes censorkorps ved Ny Pædagoguddannelse for perioden 01.02.19-31.01.23.

Birgitte Glifberg er formand for foreningen Rødovre Dansevenner - se mere her på Rødovre Dansevenners Facebookside.

 

Motto

Sundt arbejdsmiljø skaber udvikling for alle

 

Mission

Du vil lære at fremme den mentale sundhed og dermed skabe mentalt overskud og handlekraft hos dig selv og medarbejderne.

 

Vision

Jeg kan hjælpe dig med, at opgaven er i fokus og skaber værdi for kunden/borgeren, samtidig med du har et sundt arbejdsmiljø.

 

Værdier

Du vil opleve, at dine værdier bliver tydelige for dig selv, så du kan møde andre med værdighed, tillid og respekt.

 

Har du særlige ønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte konsulenthuset GLIFBERG PROCESSER og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge. Jeg holder til her.

Skriv til mig med det samme: kontakt@glifbergprocesser.dk eller ring: 20 21 35 15.

 

Læs mere her