Velkommen og tak fordi du besøger min hjemmeside

I 2014 så GLIFBERG PROCESSER dagens lys, da min offentlige karriere gennem mange år blev udskiftet med en tilværelse som selvstændig ledelsesrådgiver og proceskonsulent. GLIFBERG PROCESSER ejes og drives fortsat af mig, Birgitte Glifberg.

Firmanavnet blev valgt, fordi GLIFBERG er mit efternavn. Proces kan forklares som = (lat.:Prócessus) fortsætte, bevæge fremad, udvikling, fremgang.

Jeg har et særligt fokus på ledelse, og hvordan vi sammen skaber et bæredygtigt arbejdsliv. Hvor forebyggelse, trivsel og mental sundhed går hånd i hånd med kerneopgaven i arbejdsfællesskabet. Jeg hjælper ledere og organisationer med fortsat at bevæge sig fremad, skabe udvikling og fremgang. Jeg designer og faciliterer processer i tæt samarbejde med jer, og det sker altid ud fra jeres behov og ønsker for nuet og fremtiden.

Jeg er cand.pæd.pæd og har arbejdet som leder, chef og konsulent indenfor den kommunale sektor både på centralt og decentralt niveau. Min viden og erfaring om den kommunale sektor er derfor meget stor.

Siden 2014 har jeg udvidet min samarbejdsflade og mit netværk, så jeg i dag vil betegne mig selv som en ekspert i at stå i feltet mellem den kommunale, regionale og private sektor i samspillet med de frivillige og faglige organisationer. Jeg er i stand til at stille mig i mange forskellige positioner og forstå logikker og sammenhænge, som du vil få glæde af i dit samarbejde med mig.

Jeg har relevant lederuddannelse, kurser og autorisationer samt bestyrelsesuddannelse.

For at holde mig opdateret på forskning og viden om ledelse, organisation, forandrings- og læreprocesser har jeg gennem en årrække været censor. Jeg er beskikket censor og medlem af censorkorpset for de erhvervsøkonomiske bachelor-, master og kandidatuddannelser for perioden 15.04.16 – 31.03.26 i ledelse & organisation.

Jeg holder af at danse og løbe, og det er en måde at holde mig sund på. Jeg interesserer mig for demokrati og samfundsforhold.

Du kan finde flere oplysninger om mig på  LinkedIn og  Facebook 

God læselyst på hjemmesiden!

Jeg håber, du bliver inspireret og glæder mig til at høre fra dig.

Motto:
Sundt arbejdsmiljø
skaber udvikling for alle

Har du særlige ønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge. Jeg holder til her.

Skriv til mig med det samme:
kontakt@glifbergprocesser.dk
eller ring:
20 21 35 15.