Forbedring af præstationer gennem bedre samspil med andre

Vi har alle forskellige adfærdstendenser, som betyder, at vi motiveres forskelligt, har forskellige behov og prioriteter i relation til andre. Derfor er det godt at få en bedre indsigt i dig selv og andre.

Jeg har autorisation til at bruge det internationalt anerkendte og videnskabeligt dokumenterede læringsinstrument persolog® Personfaktor Modellen, når jeg samarbejder med dig og din organisation.

Personfaktor Modellen D.I.S.K. giver et billede af en persons adfærd i en specifik situation.

Det vil være relevant både for ledere og medarbejdere at blive klogere på egen adfærd, da det vil bidrage til et øget kendskab til sig selv og det gode samspil med andre i teamet på arbejdspladsen.

Du vil lære mere om de fire adfærdsdimensioner:

Dominans, Indflydelse , Stabilitet og  Kompetence

Læringsinstrument bidrager også til at sætte fokus på kommunikation og samarbejde.

Vil du vide mere om persolog® Personfaktor Modellen, og de 20 adfærdsmønstre, og hvordan I kan bruge den i jeres organisation, så kontakt mig gerne.

D.I.S.K.

Personfaktor Modellens styrke er, at den let og enkelt omsætter fokus på mål og tilpasning af adfærd til praksis og skaber øjeblikkelig succes til glæde og gavn for ledelse, medarbejderne og arbejdspladsen. Profilerne styrker relationerne og bevidstheden om egne og andres styrker på jobbet.

Vedholdende brug af læringsinstrumentet skaber forbedret langtidsholdbar produktivitet.

I får et fælles sprog og er rammen for positive fælles oplevelser. 

Har du særlige ønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge. Jeg holder til her.

Skriv til mig med det samme:
kontakt@glifbergprocesser.dk
eller ring:
20 21 35 15.