Vi ved, at vi skaber bedre resultater, når arbejdsglæden er høj, og sygefraværet er lavt på vores arbejdsplads.

Vi skaber arbejdsglæde og forebygger sygefravær i arbejdsfællesskabet er en mulig udviklingsworkshop eller temamøde for jer.

Vi ved, at vi skaber bedre resultater, når arbejdsglæden er høj, og sygefraværet er lavt på vores arbejdsplads.

Jeg har mange års erfaring i at designe og facilitere møder og udviklingsworkshop for ledere, medarbejdere og tillidsvalgte, hvor arbejdsglæden og et lavt sygefravær er i fokus.

Indholdet på mødet kan fx handle om:

  • Ledelse, kerneopgave, arbejdsfællesskaber, arbejdsglæde, trivsel, mental sundhed og sygefravær. Vi ser på forebyggelsesværktøjer og nye måder at arbejde sammen om arbejdsglæde og trivsel, så organisationen tager hånd om de mulige udfordringer med for højt sygefravær i fællesskab.

Målgruppe: Ledelsen og medarbejdere, MED-udvalget, Hovedudvalget.

Varighed 3,5 – 6,5 timer alt efter jeres behov. Der lægges i mødet vægt på dialog, forskningsbaseret og kreative læringsmetoder. Der veksles mellem mindre faglige oplæg og dialog. Indholdet tones, så det rammer jeres aktuelle behov, og I bagefter kan forankre nye redskaber og viden i jeres arbejdsfællesskab i hverdagen.

Med mig  får I en erfaren facilitator, ledelsesrådgiver og proceskonsulent med stort kendskab og praksiserfaring både ift. den offentlige- og private sektor og organisationer.

I bliver ført sikkert og trygt gennem mødet/udviklingsworkshoppen. I vil få en inspirerende dag eller aften, hvor der både præsenteres forskning og også metoder, som bygger bro mellem forskning og jeres praksis.

I får en øget opmærksomhed på, hvordan I spiller hinanden gode. Herunder hvordan jeres egen adfærd og rolle som ledere og medarbejdere bidrager til høj arbejdsglæde og lavt sygefravær, så arbejdsmiljøkulturen i arbejdsfællesskabet er sund for alle. Ligesom der også vil være fokus på, hvordan den enkelte passer godt på sig selv i hverdagen.

Med workshoppen styrker I samarbejdet og den psykologiske tryghed i arbejdsfællesskabet, lærer hinanden bedre at kende og får mulighed for at være proaktive mod et sundere og bedre arbejdsmiljø for både ledere, medarbejdere og tillidsvalgte.

Har du særlige ønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om, hvordan vi kan samarbejde, og hvad der er behov for at styrke hos jer. Fortrolighed og diskretion er en selvfølge. Jeg holder til her.

Skriv til mig med det samme:
kontakt@glifbergprocesser.dk
eller ring:
20 21 35 15.